Spela padel söder om Torrevieja – vi har boende!

Ta spellektioner av landslagstränare

Han har coachat många spanska storstjärnor, några av de svenska landslagsspelarna och är dessutom förbundskapten för Österrikes landslag i padel. 

Padelvecka eller en skön weekend

Korttidshyr boende under september - maj precis vid padelbanorna i Mil Palmeras. Vi kan erbjuda välrustade och fina lägenheter med med upptill 4 bäddar. Vi har gått om bostäder i Cabo Roig när ni vill spela på padelanläggningen i Campoamor.

Spela padel utomhus året runt

Sporten växer nu med raketfart i hela Europa. Padeltennis är stort i Spanien och tillhör en av sportens föregångsländer. Här spelas padel året runt utomhus i sol och värme. Priserna är betydligt lägre i Spanien och vi har flera anläggningar välja på i området. 

MIL PALMERAS – Sirocco Club del Padel

Spela padel i Mil Palmeras, anläggningen drivs av två svenska familjer.
-4 padelbanor, konstgräs med grus.
-Padelshop med rack & tillbehör
-Bokningssystem via Matchi, för padel & lektioner
-Hyr du bostad, hör om aktuella erbjudanden för padel

CAMPOAMOR/CABO ROIG – Sport Center Montepiedra med landslagstränare

En trevlig anläggning med flera padel- och tennisbanor i Campoamor. Denna anläggning ligger väldigt nära för er som är i Cabo Roig och Mil Palmeras. LÄNK
Se karta längre ner.

Landslagstränare ger lektioner
Octavio Santana som driver anläggningen är supertrevlig och har närmare trettio års erfarenhet av att utbilda alla typer av spelare. Han har coachat många spanska storstjärnor, några av de svenska landslagsspelarna och är dessutom förbundskapten för Österrikes landslag i padel. En timmes banhyra kostar 12 euro och en timmes privatlektion med Octavio kostar 40 euro (inkl. banhyra). I anslutning till anläggningen finns omklädningsrum, pool, bar och vägg i vägg två restauranger med menú del día m.m.

Sport center Monte Piedra

Campoamor

Club Padel Place

Pilar de la Horadada

Sirocco Club de Padel

Mil PalmerasKort om padel 

Padel är en blandning mellan squash och tennis. Precis som i squash spelar man i en bur och får utnyttja väggar, men man har nät som i tennis och räknar poäng på samma sätt. Serven kommer dock underifrån och man spelar alltid i par.
Prova på padel – här finns regler >>>