Några guldkorn från oss och våra gäster

Innan besök, checka av öppettider och att det är öppet under dessa tider.

Restaurang och café precis vid stranden – Campoamor

En liten dold pärla på baksidan av marinan i Campoamor. Det tar ca 15-20 min att promenera hit från Cabo Roig. Tar ofta en kaffe här under morgonpromenaden. Endast utomhusplatser. Både goda tapas och stora varmrätter, trevlig service och fantastisk havsutsikt. Bra priser!

Vistamar i Torre de la Horadada. 

Precis ovanför stranden och strax efter marinan. En väldigt genuin restaurang som alltid är välbesökt av lokalbefolkningen. Deras menú del día kostar 12 euro på terrassen vid havet (10,50 euro på "insidan"). Då ingår sallad, bröd, förrätt, varmrätt, efterrätt och kaffe samt hel flaska vin per två pers alternativt stor öl eller läsk. Otroligt vällagad och genuin spansk mat. Brukar finnas två förrätter och två varmrätter att välja på samt ett gäng hemlagade efterrätter. 

Browns i La Zenia

Populär och trevlig restaurang. Rekommenderar att boka bord om ni planerar att gå hit. Här finns mat för alla och goda drinkar.

Middag

Här finns några trevliga och flera är lite unika ställen.

Mat & drinkar

Browns Cocktail & Gastro Bar

El Meson de la Costa

En gourmetrestaurang i Torrevieja som sticker ut

Kött, fisk och skaldjur
Vi har gästat denna restaurang flera gånger och är väldigt nöjda. Besök gärna deras vinkällare, fråga personalen. 
Adress: Calle Ramón y Cajal, 27, 03182

Restaurang El Muelle

Läs mer på hemsidan
Adress: Calle del Mar 1, 03183 Torrevieja

La Barraca – fiskrestaurang precis vid havet

Följ strandpromenaden mot Campoamor, restaurangen ligger efter beachen och precis innan småbåtshamnen.

Restaurang Rebate

Mycket trevlig restaurang, vi rekommendera att boka bord. Populärt är söndagsmiddag i olivlunden under eftermiddagen. Läs mer på deras hemsida.

Transport med bil eller taxi.

Restaurang Casa Alfonso i Campoamor

Denna vackra villa har en terrass-trädgård och en matsal med oljemålningar av etablerade konstnärer. Kocken, som ständigt strävar efter att överraska gästerna, har sammanställt en mängd olika menyer som tillkännages vid ditt bord. Han väljer aptitretare och förrätter och lämnar gäster att välja en fisk eller kött huvudrätt. Hitta hit

Restaurang Cabo Roig

På terrassen finns det enklare menyer som tapas men gott. Inne i restaurangen erbjuds, fisk- och skaldjur, men finns även fler alternativ på menyn. Har testat flera, vi var nöjda. Allt fler hittar hit igen. Lätt att hitta, ligger vid det vita tornet, på Cabo Roig-uddén. Följ strandpromenaden. Extra plus är solnedgången på terrassen.

Restaurang Las Cuevas i San Miguel

Grottrestaurang, med en miljö som verkligen sticker ut. Antalet matplatser är begränsat, rekommenderar att boka bord.