Semesterboende i centralt läge, närheten av Cabo Roig

Två sovrum, stor terrass i La Regia

LÄNK

La Regia är ett område i Orihuela Costa som ligger på Costa Blanca-kusten i södra Spanien, i regionen Valencia. Det är beläget närheten av Cabo Roig och är ett populärt område för både turister och bofasta. Området består av en blandning av villor och lägenheter, och har en mängd olika bekvämligheter i närheten, såsom butiker, barer och restauranger.

En av de mest kändai attraktionerna i La Regia är det stora och populära shoppingcentret Zenai Boulevard och Cabo Roig Strip, en livlig gata som är känd för sitt nattliv och sina restauranger. Området har också flera fina stränder, inklusive Cala Capitán och Playa La Zenia.

I närheten finns också flera golfbanor, bl a Villamartin Golf Course och Las Ramblas Golf Course. Detta gör området till en populär destination för golfentusiaster.

Orihuela Costa är ett populärt område för bostadsköpare som söker efter fastigheter i Spanien. La Regia är ett bra val för dem som vill ha en lugn plats att bo på men som ändå vill ha närhet till allt som Costa Blanca har att erbjuda. 

Upplev mer av Spanien – Gör en utflykt med tåget från Alicante till Madrid