Cabo Roig – Costa Blancas juvel

Vi älskar Cabo Roig – Aguamarina

En del av Orihuela Costa och med ett av de bästa lägena i Cabo Roig, högt beläget och nära den vackra strandpromenaden ligger Aguamarina" skriver Skandiamäklarna på sin hemsida. 

Cabo Roig sticker ut

Det är det vackraste området i Orihuela Costa och förmodlingen i hela Costa Blanca. Området och stranden lockar soldyrkare året runt. Här trivs verkligen vi och våra gäster.

320 soldagar

Underbart att se solen stiga upp över havet. Vår stränder ligger perfekt till med sol hela dagen.

Cabo Roig – Vinterbeachen

Stranden i januari, 24° i luften och 16° i vattnet! Det kommer även värmeperioder under "vintersäsongen", men många samlas dagligen på beachen för att njuta av solen. Strandbaren håller öppet hela året.

Bra utbud

I området finns en bra blandning av restauranger i olika prisklasser, både nere vid havet och längs "Strippen" restauranggatan. Det finns apotek, vårdcentral, bageri, mataffärer och banker på kort gångavstånd. Med andra ord nära allt man behöver för en optimal semester. Har ni tillgång till bil är det fri parkering på gatan.

Här är det nära till allt

Bo vid havet

En välskött community, ligger precis vid strandpromenaden med egen pool för husägare och gäster. Läget är helt perfekt med nära till allt. Har du tillgång till bil är det fri parkering på gatan.

Strippen – restauranggatan

På strippen "restauranggatan" som bara ligger någon minut från bostäderna finns ett brett utbud av restauranger och barer. Vill man ta en liten promenad så finns det flera möjligheter att äta vid havet.

Utegym vid strandpromenaden

Det är mycket populärt att promenera och jogga långs havet. Nu finns det oxå ett nybyggt utegym och lekpark längst ned på Calle Agua.

Marinan i Cabo Roig