Så här går det till:

Enkelt att boka

• Fyll i bokningsformuläret nedan.
- Minsta bokning är 5 nätter. Går att boka färre, men vi tar betalt för fem nätter.
• När vi har fått era uppgifter kontaktar vi er via mail eller telefon.
• Vi går igenom vilka dagar som är tillgängliga. Önskar ni, så berättar vi gärna mer om området.
• Vid behov av hjälp eller service under er vistelse är vi er personliga kontakt.

Bekräftelse

Därefter skickar vi en bokningsbekräftelse PDF (Adobe sign) med datum, information och betalningsuppgifter via mail. Hyresgästen checkar av, signerar digitalt och returnerar online.

Betalning

Hela hyresbeloppet betalas till husägaren enligt de villkor som framgår i bokningsbekräftelsen.

Incheckning

Normalt är det tillträde till huset kl 15 på ankomstdagen. Under högsäsong är det vanligt med in- och utflytt under samma dag. Det brukar gå bra att ställa väskor på terrassen tidigare och tillträde när städerska är klar. Är det ingen gäst innan er så kan ni få tillgång till boendet tidigare under dagen.

Utcheckning

Avresedagen kl 12 om inget annat är överenskommit.

Välkomstbrev

Efter slutbetalningen,  innan er avresa skickar vi ett välkomstbrev via e-post med information och tips för er vistelse samt de koder ni behöver enligt er bokningsbekräftelse (WiFi och svenska TV-kanaler).


Hyresvillkor


Bindande

Bokningen blir bindande så fort er första betalning är gjord. 

Om du inte betalar i tid enligt er bokningsbekräftesle så har vi rätt att avboka er bokning. Missar ni betalning av hyran räknas det som en avbokning från er sida och då gäller reglerna vid avbokning.

Avbokning

Vid avbokning skall det ske skriftligen med e-post direkt till er representant för uthyrningen på evergren.se. Vi kommer att bekräfta avbokningen skriftligen via e-post. Vid avbokningar som sker mer än 60 dagar före avtalad ankomstdag, betalas en avbokningsavgift som framgår i er bokning. För avbokningar som sker 60 dagar eller senare före avtalad ankomstdag, måste 90 %* av hyran betalas. Vid bokning mer än 28 dagar gäller 50% av hyran. 
Om vi lyckas hyra ut lägenheten/huset till någon annan, återbetalar vi till dig ett belopp, som motsvarar den nya hyresgästens hyra, med avdrag för en expeditionsavgift som framgår i bokningen..

Om ägaren av bostaden avslutar sin uthyrning genom evergren.se på grund av försäljning eller annan orsak före hyresperioden, så att tillträde inte längre kan ske, kommer evergren.se att erbjuda hyresgästen möjlighet att hyra annan bostad, avräkning sker beträffande belopp som inbetalats av hyresgästen. Om hyresgästen inte kan godta annat hyresobjekt förfaller hyresavtalet och belopp som inbetalats av hyresgästen återbetalas.

Vid bokningstillfället skickas en bokningsbekräftelse med information om betalning och hyresvillkor.

Det är inte tillåtit att röka i eller vid bostaden.

Husdjur är endast tillåtit i de bostäder där ägaren har gett sitt godkännande.


Kortidshyra

Minst 5 nätter.

Betalningsregler

Din bokning bekräftas genom en delbetalning av hyran betalas enligt bokningsbekräftelsen. Om inte delbetalning är oss tillhanda inom de betalningsvillkor som finns i bokningsbekräftelsen så avbokas bokningen automatiskt.

Betalningsvillkor

30 procent betalas när bokningen har bekräftats och resten senast 30 dagar innan tillträde. Ev deposition kan förekomma. Boende bokat 40 dagar eller senare innan till tillträde ska hela beloppet vara bostadsägaren tillhanda senast inom 5 dagar.


Långtidshyra

Minst 28 nätter

Betalningsvillkor

5 000 KR betalas när bokningen har bekräftats och vid hyra längre än än 90 dagar. Två månadshyror betalas senast 15 dagar innan tillträde. Ev deposition kan förekomma.

Boende bokat 40 dagar eller senare innan till tillträde ska belopp enligt överenskommelse vara oss tillhanda senast inom 5 dagar.


Personuppgifter vid registrering

När du gör förfrågan eller en bokning av en semesterbostad på evergren.se kommer personlig information, som namn, mailadress och mobilnummer att sparas i vår databas. Vi behöver ha tillgång till den för att ge viktig information såsom bokningsbekräftelse och betalningsinformation samt information om området.

Skydd av personuppgifter

Evergren.se använder sig av strikta rutiner för att skydda personuppgifter och för att förhindra spridningen till tredje part utan användarens tillåtelse. Tillgång till personlig, information ges endast till interna medarbetare och bostadsägare på evergren.se som behöver informationen för egen avstämning.