Så här går det till:

Aktuellt nu med anledning av COVID-19. Bokningar av boenden med incheckningsdatum fram till den 30 november 2021 kan avbokas före incheckningen och bokas om till nytt datum under hela 2022 utan extra kostnad. 

Enkelt att boka

• Fyll i bokningsformuläret nedan.
• När vi har fått era uppgifter kontaktar vi er via mail eller telefon.
• Vi går igenom vilka dagar som är tillgängliga. Önskar ni, så berättar vi gärna mer om området.
• Vid behov av hjälp eller service under er vistelse är vi er personliga kontakt.

Bekräftelse

Därefter skickar vi en bokningsbekräftelse PDF (Adobe sign) med datum, information och betalningsuppgifter via mail. Hyresgästen checkar av, signerar digitalt och returnerar online.

Incheckning

Normalt är det tillträde till huset kl 15 på ankomstdagen. Under högsäsong är det vanligt med in- och utflytt under samma dag. Det brukar gå bra att ställa väskor på terrassen tidigare och tillträde när städerska är klar. Är det ingen gäst innan er så kan ni få tillgång till boendet tidigare under dagen.

Utcheckning

Avresedagen kl 12 om inget annat är överenskommit.

Välkomstbrev

Efter slutbetalningen,  innan er avresa skickar vi ett välkomstbrev via e-post med information och tips för er vistelse samt de koder ni behöver enligt er bokningsbekräftelse (WiFi och svenska TV-kanaler).

Kortidshyra

Betalningsregler

Din bokning bekräftas genom en delbetalning av hyran betalas enligt bokningsbekräftelsen. Om inte delbetalning är oss tillhanda inom de betalningsvillkor som finns i bokningsbekräftelsen så avbokas bokningen automatiskt.

Betalningsvillkor

30 procent betalas när bokningen har bekräftats och resten senast 30 dagar innan tillträde. Ev deposition kan förekomma. Boende bokat 40 dagar eller senare innan till tillträde ska hela beloppet vara oss tillhanda senast inom 5 dagar.


Långtidshyra

Minst 28 nätter

Betalningsvillkor

5 000 KR betalas när bokningen har bekräftats och vid hyra längre än än 90 dagar. Två månadshyror betalas senast 15 dagar innan tillträde. Ev deposition kan förekomma.

Boende bokat 40 dagar eller senare innan till tillträde ska belopp enligt överenskommelse vara oss tillhanda senast inom 5 dagar.


Personuppgifter vid registrering

När du gör förfrågan eller en bokning av en semesterbostad på evergren.se kommer personlig information, som namn, mailadress och mobilnummer att sparas i vår databas. Vi behöver ha tillgång till den för att ge viktig information såsom bokningsbekräftelse och betalningsinformation samt information om området.

Skydd av personuppgifter

Evergren.se använder sig av strikta rutiner för att skydda personuppgifter och för att förhindra spridningen till tredje part utan användarens tillåtelse. Tillgång till personlig, information ges endast till interna medarbetare och bostadsägare på evergren.se som behöver informationen för egen avstämning.